utorok 20. februára 2018

Chcem mať systém - recenzia

Názov knihy: Chcem nájsť systém
Autor/autorka: Harriet Griffeyová

Počet strán: 144
Rok vydania: 2017
Vydavateľstvo: Ikar
Anotácia: Pripadá vám život chaotický? Uviazli ste v neporiadku? Zamysleli ste sa niekedy, že by sa vám žilo ľahšie, keby ste si lepšie organizovali čas? Či už ste zaneprázdnený rodič, študent, alebo výkonný riaditeľ spoločnosti, všetko zvládnete oveľa lepšie, ak si rozvrhnete čas. Vďaka knihe Chcem mať systém nájdete svoj organizačný štýl a osvojíte si jednoduché kroky na boj s neporiadkom v každej oblasti života. Ak si vštepíte aspoň základné návyky a postupy, dosiahnete veľké zmeny. Týka sa to všetkých činností od upratovania obývačky či pracovného priestoru cez vedenie denníka až po organizáciu digitálneho života. Kniha obsahuje mnoho praktických riešení, rád a inšpirácií. Poskytne vám nápady a nástroje, aby ste sa zbavili neporiadku, zmätku a stresu. Zostane vám tak oveľa viac priestoru a času na osobný život. Malé kroky, veľké zmeny – aj vy si môžete lepšie organizovať čas.


Moja recenzia:
Keď som našiel knihu Chcem nájsť pokoj, nevedel som, že sú aj ďalšie verzie ako napr. táto. Kniha vám sľubuje, že by ste sa v nej mali dozvedieť ako si zorganizovať život, a byť tak so svojím časom spokojný. 

A v podstate to čo kniha sľubuje, tak vám aj splní. Samozrejme, že ak túto knihu prečítate, tak budete mať najzorganizovanejší život na svete , ale myslím že ak sa budete riadiť radami z tejto knihy, tak budete úspešní. 

Tejto knihy dávam 4 hviezdičky z piatich, a myslím si že ak si chcete spraviť vo veciach poriadok, tak táto kniha bude dobrou voľbou.


Moje hodnotenie: 4/5

Za poskytnutie recenzného výtlačku by som chcel poďakovať vydavateľstvu PreŠkoly.sk. Knihu si môžete objednať TU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára